banner

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η έντονη προπόνηση είναι επικίνδυνη μόνο για τους ανθρώπους που δεν είναι σωματικά ικανοί γι αυτήν και η υγεία των οποίων δεν επιτρέπει μια εντατική προπόνηση. Η προπόνηση με το AmpliTrain δεν είναι καθόλου επικίνδυνη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συμβατική προπόνηση, κατά την οποία ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού των αρθρώσεων ή των μυών. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος από την προπόνηση με το AmpliTrain.
Η πλειοψηφία των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος ελέγχονται ή ενεργοποιούνται από ηλεκτρικά ερεθίσματα. Το AmpliTrain βασίζεται σε αυτή τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και την χρησιμοποιεί για να προπονήσει εντατικά τους μύς του σώματος. Το νευρικό σύστημα επωφελείται από τη συγκεκριμένη λειτουργία.
Σε καμία περίπτωση. Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα που χρησιμοποιούνται από το AmpliTrain είναι τόσο αδύναμα και προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε η καρδιά να μην επηρεάζεται από αυτά. Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα που προκαλεί το AmpliTrain ωφελούν τους σκελετικούς μύς και όχι τους μύς των οργάνων και συνεπώς και τους μύς της καρδιάς.
1 φορά την εβδομάδα. Πρέπει να δώσετε την δυνατότητα στο σώμα σας να έχει επαρκή αποκατάσταση. Άλλωστε στο χώρο της γυμναστικής η αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική με την προπόνηση. Συνεπώς για να ολοκληρωθεί πλήρως η περίοδος αποκατάστασης του σώματος σας μετά από μια εντατική προπόνηση με το AmpliTrain πρέπει να περάσουν περίπου 4 μέρες, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά έντονη προπόνηση της οποίας οι επιδράσεις στο σώμα σας θα διαρκέσουν ακόμη και μετά το τέλος της (μεταπροπονητική καύση λίπους).
Όχι. Κατά τη διάρκεια της εντατικής ενεργοποίησης των μυών το σώμα μας δεν είναι σε θέση να χωνέψει την τροφή αποτελεσματικά. Αν προπονηθείτε με γεμάτο στομάχι, μπορεί να νιώσετε δυσφορία και επιπλέον η προπόνηση δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική καθώς δεν θα μπορείτε να δώσετε το 100% της προσπάθειας σας.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία υπάρχει η αίσθηση αναζωογόνησης στο σώμα σας. Μετά από περίπου 4 συνεδρίες εμφανίζονται ορατά αποτελέσματα, όπως η καλύτερη στάση του σώματος και η απώλεια πόντων. Μετά από 10 περίπου συνεδρίες, αρχίζει η αναμόρφωση του σώματος, η αύξηση της δύναμης, η μείωση του λίπους σε ορατά επίπεδα και φυσικά η βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.
Φυσικά. Αρχικά θα χάσετε εκατοστά και στη συνέχεια οι αποθήκες λίπους θα αρχίσουν να συρρικνώνονται. Στη καθημερινή σας ζωή θα καίτε περισσότερες θερμίδες, λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των μυών, γεγονός που συνεπάγεται την αύξηση της κατανάλωσης θερμίδων από τον οργανισμό σας. Έτσι, η επιτυχημένη προπόνηση ενισχύεται και επιπροσθέτως τα εκατοστά και το βάρος μειώνονται.
Κατά την εγγραφή σας στο Body invest θα θέσετε τους στόχους σας σε συνεργασία με τον personal trainer, ώστε να επικεντρώσετε σε συγκεκριμένα σημεία στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης προπόνησης. Με το πέρας των προπονήσεων θα δείτε όχι μόνο το λίπος να μειώνεται από αυτές τις περιοχές, αλλά θα δείτε και τους μύς του κορμού και των ποδιών να έρχονται σε σωστό σχήμα, το δέρμα σας να δείχνει αναζωογονημένο και θα δείτε ορατή μείωση ή ακόμη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας.
Το AmpliTrain είναι ένα πλήρες σύστημα εκγύμνασης που ενεργοποιεί πάνω από 650 μύες ταυτόχρονα σε αντίθεση με τη συμβατική προπόνηση. Για μάξιμουμ αποτελέσματα συνδυάστε την προπόνηση με σωστή διατροφή και σε περίπου 10 συνεδρίες τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα είναι ορατά όχι μόνο από εσάς αλλά και από όλους τους γύρω σας.
Οι ουλές θα πρέπει να έχουν επουλωθεί με φυσικό τρόπο και ο γιατρός θα πρέπει να σας έχει δώσει άδεια να συμμετέχετε σε αθλητικές δραστηριότητες.
Ναί! Για ένα υγιές και αθλητικό τρόπο ζωής θα πρέπει να ενσωματώσετε μακροπρόθεσμα την άθληση στη ζωή σας. Εδώ ισχύει το ίδιο όπως και για άλλες μορφές προπόνησης.

Η προπόνηση με την μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης αντενδείκνυται, εάν πάσχετε από οποιαδήποτε από τα παρακάτω:

– Επιληψία
– Φυματίωση
– Βηματοδότη
– Εγκυμοσύνη
– Ασθένειες όγκου
– Σακχαρώδης διαβήτης
– Σοβαρές νευρολογικές ασθένειες
– Σοβαρές κυκλοφορικές διαταραχές
– Πόνοι κοιλιακής ή βουβωνικής χώρας
– Ασθένειες με πυρετό, οξεία βακτηριακή ή ιογενής λοίμωξη
– Αιμορραγία, σοβαρές διαταραχές αιμορραγίας (αιμοφιλία)
– Αρτηριοσκλήρυνση σε προχωρημένο στάδιο

 

Παρ ‘όλα αυτά ρωτήστε το γιατρό σας, επειδή σε μερικές περιπτώσεις, η μέθοδος της ηλεκτρομυοδιέγερσης θα μπορούσε να υποστηρίξει την διαδικασία ανάρρωσης.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

@*

*@

ΡΟΥΧΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Κάθε πελάτης υποχρεούται για λόγους υγιεινής να έχει το προσωπικό του σετ ρούχων AmpliTrain!
Οι τιμές πακέτων δεν συμπεριλαμβάνουν το σετ αυτό.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Παρακαλούμε να φτάνετε 10 λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίας σας,
έτσι ώστε να προετοιμάζεστε για την προπόνηση.

ΑΚΥΡΩΣΗ

Η συνεδρία θα ακυρωθεί, αν έρθετε με πάνω από
15 λεπτά καθυστέρηση. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά δεν ακολουθεί επόμενο ραντεβού.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Όλα τα πακέτα αναφέρονται σε 1 συνεδρία/εβδομάδα.
Δεν παρέχονται επιστροφές ή πιστώσεις!

ΗΛΙΚΙΑ

Προπόνηση με AmpliTrain επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε ενήλικες 18+.
Εξαιρέσεις μόνο με γονική & ιατρική άδεια!

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Σε άτομα με προβλήματα υγείας μπορεί να
απαιτηθεί γραπτή ιατρική άδεια.

Search

+

Log In

+